Een begrip in Kwaliteit

U, als consument, vertrouwt erop dat uw auto snel en kwalitatief goed gerepareerd wordt. Wij doen er alles aan om dit voor u te ver- wezelijken. Wij regelen de totale afhandeling van de schade met uw verzekeringsmaatschappij. Alle financiƫle en administratieve handelingen nemen wij u uit handen. Ook schades die niet via uw verzekering lopen, herstellen wij graag voor u. Tijdens de herstel- periode kunt u gebruik maken van onze eigen vervangend vervoer service (ook automaten). Zo blijft u mobiel.

Een begrip in Serivce

Carrosserie Boone is al meer dan 20 jaar een vaste waarde in Eke. Het leveren van kwalitatief hoogstaand vakwerk en een klant- vriendelijke service is al die jaren de insteek geweest. Ook vandaag de dag houden wij aan deze traditie vast. Verder werkt carrosserie Boone hard aan de toekomst door tijd en energie te steken in het repareren met de nieuwste technieken en materialen die in de autobranche gebruikt worden.

Small repair center & Carcleanserivce

Carrosserie Boone is al meer dan 20 jaar een vaste waarde in Eke. Het leveren van kwalitatief hoogstaand vakwerk en een klant- vriendelijke service is al die jaren de insteek geweest. Ook vandaag

Glasbreuk
Brandplek
Scheur
Stoeprandschade
Kras
Deuk